Familjepaket med longtail cyklar för upp till 4 barn

Karlstad
1

Familjepaket med longtail cyklar för upp till 4 barn

Pris per person från:    3 000 kr
Select Date and Travelers
Hur lång:   3 Days
Antal personer:   6
Var:  Karlstad

Vårt cykelpaket för 2 vuxna och upp till 4 barn är perfekt för familjer som vill uppleva stranden och naturen tillsammans. Med detta paket kan ni enkelt utforska de vackra omgivningarna på säkra cykelvägar. Utforska kuststräckan, njut av utsikten över havet och upptäck det rika djurlivet som finns i området.

 

Cyk­lar­na är utrus­ta­de med bekvä­ma säten och för­va­rings­ut­rym­men, så att ni kan ha med er mat och dryck, klä­der och annat som ni behö­ver under turen. Cyk­lar­na är lät­ta att han­te­ra och säk­ra för hela famil­jen att använ­da. Med den långa rygg­stö­det kan bar­nen sit­ta bekvämt och säkert medan ni tar er fram på cykelvägarna.

Med det­ta cykelpa­ket kan ni ska­pa min­nen för livet till­sam­mans som familj. Upp­lev stran­den och natu­ren på ett nytt sätt, och dela även­ty­ret med era nära och kära. Beställ nu och ge er ut på även­tyr med hela familjen!

Samt­li­ga cyklar är elcyklar med long räckvidd.

Här hittar du några utvalda ställen som lämpar sig särskild för familjer med mindre barn. Ta en dopp eller tillbringa hela dagen på stranden. Eller upptäcka några lekplatser utöver det vanliga.

 

 

Badplatser

Alsters strandbad

Als­ters strand­bad är en bad­plats vid Vänern med både sand­strand och klipp­bad. Bad­plat­sen är trev­lig med en lång­grund sand­bot­ten och bryg­ga. Här finns det även en liten sand­strand omgi­ven av klip­por, och intill badet lig­ger en småbåtshamn.

 • Bryg­ga / Omkläd­nings­möj­lig­he­ter / Grill­plats / Sop­kärl / Toa­lett / När­het till café/kiosk

Bomstadbaden

Bomstad­ba­den är en barn­vän­lig bad­plats vid Vänern. Bad­plat­sen är myc­ket lång­grund och san­den är fin­kor­ning, vil­ket som­mar­tid loc­kar många barn­fa­mil­jer. Den 400 meter långa sand­stran­den gör att plat­sen bru­kar kal­las för Värm­lands riviera.

 • Omkläd­nings­möj­lig­he­ter / Grill­plats / Sop­kärl / Toa­lett / När­het till café/kiosk

Mariebergsskogens badplats

Bad­plat­sen i Marie­bergs­sko­gen lig­ger vid en av Karl­stads många Väner­vi­kar. Det är en popu­lär plats med en här­lig sand­strand i söder­läge och sto­ra gräsy­tor. När du vill ha en paus från badan­det kan du låna bol­lar och spe­la beach­vol­ley­boll, stre­et­bas­ket, bou­le och hyra klub­bor till ban­gol­fen och upp­täc­ka res­ten av parken.

Marie­bergs­sko­gens bad­plats är en del av Marie­bergs­sko­gen, Karl­stads stads­park. Bad­plat­sen har en gans­ka stor sand­strand och är omgi­ven av sto­ra gräsy­tor. Det är myc­ket väl­be­sökt och upp­skat­tat av både Karl­stads­bor och gäs­tan­de turis­ter. I kios­ken kan du hand­la glass och annat som pas­sar en dag på stran­den. När du vill ha en paus från badan­det kan du låna bol­lar och spe­la beach­vol­ley­boll, stre­et­bas­ket, bou­le och hyra klub­bor till bangolfen.

 • Toa­lett / När­het till café/kiosk

Orrholmens badplats

Orr­hol­mens bad­plats vid Vänern har sand­strand och sto­ra gräsy­tor. Här är ock­så nära till en popu­lär parklek.

 • Bryg­ga / Omkläd­nings­möj­lig­he­ter / Grill­plats / Sop­kärl / Toa­lett / När­het till café/kiosk

Skutbergets badplats

Skut­ber­get är en stor och myc­ket popu­lär bad­plats vid Vänern, med både klip­por och sand­strän­der. Delar av bad­plat­sen är till­gäng­lig­hets­an­pas­sad. Skut­ber­get lig­ger 7 kilo­me­ter väs­ter om Karl­stad cent­rum. Här finns fina klip­por, sand­strän­der och sto­ra gräsy­tor för sol­bad, spel och lek. I områ­det finns även en cam­ping och stugut­hyr­ning, lek­plat­ser, naturstig och motions­spår. Från Skut­ber­get utgår bland annat en väl­digt fin vand­rings­led till Kil. En del av Skut­ber­get är till­gäng­lig­hets­an­pas­sad med ramp ner till vatt­net, stig och grill­plats. Omkläd­nings­möj­lig­he­ter och dusch finns på Skut­ber­gets motionscentral.

 • Omkläd­nings­möj­lig­he­ter / Grill­plats / Sop­kärl / Toa­lett / När­het till café/kiosk

Örsholmsbadet

Örs­holms­ba­det vid Örs­holmstjärn är en barn­vän­lig bad­plats med sand­strän­der och sto­ra gräsy­tor. Badet består av två bad­om­rå­den som båda har sand­strand. Intill strän­der­na finns sto­ra gräsy­tor för solan­de, lek och spel.

 • Bryg­ga / Omkläd­nings­möj­lig­he­ter / Grill­plats / Sop­kärl / Toa­lett / När­het till café/kiosk

Lekplatser utöver det vanliga

 • Även­tyr­lek­plats i Museiparken
 • Marie­bergsko­gen
 • Als­ter Herrgård

Detta ingår

 • Cykelkarta för mobilen
 • Elcyklar med lång räckvidd
 • Gångavstånd från stationen
 • Nära till natur och skog
 • Nära till shopping och restaurang
 • Nära till strand och bad

Boka till

 • Picknick korg

Got a Question?

 • Varmland by bike är ett projekt som drivs av Bulten Bike. Specialist för premiumcyklar. Vi hyr ut och driver webbsidan varmlandbybike.se där du kan hitta information om cykelleder, cykelturer och besöksmål som är enkelt att nå med cykel.
 • 054 20 33 009
 • hej@varmlandbybike.se
Shopping Basket